fbpx
Direct van shoppers, kopers maken?

Neem contact op

Overtuig retailers en shoppers met trade- en shoppermarketing

Wil je jouw merk laten opvallen bij retailpartners, consumenten en shoppers? Zet dan jouw merk in de schijnwerpers met trade- en shoppermarketing. Door de juiste knoppen in te drukken, alle schakels in het kanaal te beïnvloeden, maken we van retailers partners, van consumenten shoppers en van shoppers kopers. Sinds 2019 is het succesvolle trade- en shoppermarketingbureau ChannelUp onderdeel van Junction. Met onze jarenlange ervaring met (inter)-nationale merken, kun je rekenen op expertise waarmee we jouw merk uit de (virtuele) schappen laten knallen!

Bewezen succesvolle campagnes voor bekende merken
Nationale en internationale expertise
Trade- en shoppermarketeers in house

Hoe gaan we te werk?

Tijd om de wereld te overtuigen van jouw merk. We starten bij de eerste schakel in het kanaal, de handelspartners. We zorgen voor een onderscheidende identiteit en passende trade communicatie. Uiteraard koppelen we dit aan overtuigende categorievisies en groeiplatformen en brengen we je verhaal tot leven met een impactvolle handelspresentatie vol video’s, animaties en infographics. Om de schijnwerper echt op jouw merk gericht te krijgen, ontwikkelen we trade-events en zetten we trade-campagnes op richting hoofdkantoren, ondernemers en winkelmedewerkers. De retailer is nu overtuigd van jouw merk. Zo leggen we de basis om de volgende schakels in de keten te bereiken, de shoppers en uiteindelijk de consument!

stap afbeelding
Think

Think shelf back

We beginnen bij het verkooppunt; de schappen, de webshop. ‘Think shelf back’ noemen we dat. Alles wat we voor jouw merk doen, moet bijdragen aan conversie. Daarom zorgen we voor krachtige ideeën die naadloos aansluiten bij jouw insights; het profiel en gedrag van jouw doelgroep en koppelen deze aan neuromarketinginzichten.

stap afbeelding
Create

Activatiecampagnes ontwikkelen

Om jouw merk te laten groeien, ontwikkelen we onderscheidende merk- en shopper activatiecampagnes. Ook helpen we je om retailers te overtuigen en categorieën te laten groeien. Dit doen we door hele gerichte trade-communicatieprogramma’s op te zetten. Zo helpen we merkfabrikanten en retailers om meer conversie te realiseren.

stap afbeelding
Build

Strakke uitvoering

Nu de basis is gelegd, voeren we alles tot in de puntjes uit. Van een eenvoudige salesactie tot complete shoppercampagnetoolkits. Op het gebied van trade-communicatie, voeren we trade-identity, categorievisies, tradepresentaties, trade-events en trade-campagnes voor je uit.

stap afbeelding
Optimize

Meten is weten

Trade- en shoppermarketing houdt eigenlijk nooit op. We houden vinger aan de pols, analyseren shopperdata en sturen bij, zodat jouw merk in beeld blijft en consumenten keer op keer voor jouw merk kiezen. Zo zorgen we een trouwe schare fans van jouw merk.

Waarom trade- & shoppermarketing?

Retailers willen in essentie drie dingen: meer kopers, en die kopers vaker en meer laten kopen. In het assortiment van de retailers vind je meerdere merken en daar wil jij bovenuit stijgen: je wilt dat ze zoveel mogelijk van jouw merk, product of dienst verkopen. Tot zover is het simpel. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Met goede trade- en shoppemarketing krijg je het voor elkaar. Uit een breed arsenaal aan beschikbare middelen, zorgen we voor de inzet van de juiste mix om te zorgen dat de shopper voor jouw merk kiest. Van instore marketing, activities en social media- en searchcampagnes relatiemarketing en events gericht op de retailer, tot het ontwikkelen van actieverpakkingen en online shoppercampagnes. Wij helpen je om de keuzes te maken die tot de hoogste conversie zal leiden!

Jouw merk laten groeien?

Door jarenlange ervaring met trade- en shoppermarketing, weten we hoe we retailers, shoppers en consumenten fan maken van jouw merk!

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.