fbpx
Ook een betere positie in de zoekmachines?

Wij helpen je graag!

Neem contact op

Scoren met zoekmachine optimalisatie

We willen het allemaal: hoog in Google staan, goed vindbaar zijn en vooral veel relevant webverkeer. Een belangrijk ingrediënt daarvoor is zoekmachineoptimalisatie , ook wel SEO genoemd. Met zoekmachineoptimalisatie verbeter je jouw website en webpagina's om de positie van jouw website op relevante zoekwoorden binnen de zoekmachines te verhogen. Klinkt misschien eenvoudig, maar het achterliggende algoritme is complex en vraagt regelmatig aanpassingen. Van de snelheid tot het gebruiksgemak van je website, en niet te vergeten de teksten: ze spelen allemaal een rol bij jouw plek in de zoekresultaten. Onze SEO-specialisten zetten alles op alles om jouw website op nummer 1 in de zoekmachines te zetten op de voor jou relevante zoekwoorden.

Ervaren SEO-specialisten
Google en Microsoft certified
In-house programmeurs

SEO staat niet stil, jij wel?

logo logo logo

Hoe gaan we te werk?

Hoe we jouw website SEO-vriendelijk maken, is voor ons gelukkig geen zoektocht. De kans is best groot dat je hier ook via Google terecht bent gekomen. Maar genoeg daarover, meer over jou. Geen enkele website is hetzelfde. Geen organisatie is hetzelfde. En daarom verdient elke website een persoonlijke benadering. Juist daar helpen onze SEO-specialisten je graag mee, om zo de vindbaarheid van jouw website bij relevante zoekwoorden te verhogen en zo op een betere positie in de zoekmachines te krijgen.

stap afbeelding
Think

We brengen je doelgroep in kaart

We maken kennis met jou en met je doelgroep. Om te achterhalen waar jouw doelgroep op zoekt als ze jouw producten of diensten nodig hebben, doen onze SEO-specialisten een uitgebreide zoekwoordenanalyse en zetten ze de tracking pixels in om meer te weten te komen over de doelgroep.

stap afbeelding
Create

We maken relevante content

Onze copywriters gebruiken de woorden uit de zoekwoordenanalyse om voor jouw doelgroep relevante content te maken voor op jouw website. Bijvoorbeeld in de vorm van landingspagina’s.

stap afbeelding
Build

We zorgen voor een optimale snelheid en gebruiksgemak

Op basis van een site audit passen onze SEO-specialisten jouw website aan de eisen van de zoekmachines aan. We zorgen ervoor dat je op de woorden uit de zoekwoordanalyse gevonden wordt en monitoren het bezoekersaantal en de posities van de pagina’s.

stap afbeelding
Optimize

We blijven altijd up to date

Onze SEO-specialisten blijven werken aan de techniek, relevantie en populariteit van je website en passen de website aan als het algoritme verandert. Zo zorgen we dat je je concurrenten altijd een stapje voor blijft. Daarnaast blijven we met jou in gesprek om op jouw veranderende wensen en op de markt te kunnen inspelen.

Stilstaan is achteruitgaan

De reis naar jouw product of dienst begint in veel gevallen met een zoekopdracht in een zoekmachine zoals Google of Bing. Door met relevante zoektermen en idem content goed in te spelen op de zoekintentie van jouw doelgroep, blijf je de concurrentie voor. Maar SEO staat niet stil. Daarom is het belangrijk om je website periodiek te optimaliseren. Doe je dat niet, dan zul je zakken in de zoekresultaten. Onze SEO-werkwijze is daarom altijd gebaseerd op periodiek onderhoud. Onze specialisten stellen jouw website continu bij aan de hand van de eisen van de zoekmachines.

Door de perfecte mix van zoekmachineoptimalistie en zoeknetwerkadvertenties zoals Google Search, behaal jij je marketingdoelstellingen met gemak. Van SEO-specialisten, online marketeers en strategen tot designers, copywriters en programmeurs: wij hebben alle kennis in huis om je daarbij te helpen.

SEO staat niet stil, jij wel?

In een veranderende online wereld blijft SEO zich ook doorontwikkelen. Jaarlijks, maandelijks en soms zelfs wekelijks voert Google (ingrijpende) wijzigingen door. Jouw SEO-strategie blijvend doorontwikkelen is daarom erg belangrijk. Met de nodige ervaring en kennis in huis zorgen onze specialisten dat jouw website op relevante zoekwoorden bovenaan in de zoekmachines komt te staan.

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.