fbpx

Business design

Jouw bedrijf is klaar voor de volgende stap. Hoe je dat het beste kunt doen, weet je alleen nog niet. Om duurzame groei te stimuleren, heeft jouw organisatie een nieuw type partner nodig. Een partner die je niet alleen helpt met marketing en communicatie, maar ook thuis is in bedrijfspositionering, data intelligence, merkpositionering én creatieve concepten. Die én creatief én technologisch een krachtpatser is en flexibel inzetbaar is op basis van jouw wensen. Deze aanpak noemen wij Business Design. Met als concreet resultaat: impactvolle oplossingen die je organisatie duurzaam succesvol maken.

Strategie en management

We beginnen met het in beeld brengen van je organisatie en huidige business strategy met een zogenaamde one-page strategic plan. Daarmee gaan we op zoek naar een onderscheidende groeistrategie voor de komende jaren, rekening houdend met alle kernprocessen, rollen en verantwoordelijkheden van je medewerkers. We scherpen je concurrentievoordeel aan en ontdekken waar kansen liggen in de vorm van nieuwe klantervaringen en verdienmodellen. Noem het design thinking, scrum, agile of wat dan ook; het resultaat is hetzelfde: een waardepropositie met impact.

Dashboard en databeheer

We nemen de informatiestromen binnen je organisatie onder de loep. We kijken welke data beschikbaar is en met welke systemen jullie werken om mogelijke verbeteringen te bepalen. Parallel daaraan bepalen we met persona’s je klantprofielen en maken we de (gewenste) klantreis inzichtelijk. Met deze informatie stellen we vast of we het huidige datasysteem en -beheer moeten aanscherpen of dat we moeten bouwen aan nieuwe datavoorziening om klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen in hun informatiebehoefte. Met dashboards monitoren we de klantervaringen, verbeteren we deze of vinden we nieuwe, altijd met de optimalisatie van conversies en de sales funnel in het achterhoofd.

Operatie en proces

Onze business designers geven je gedegen advies hoe jij jouw organisatie slimmer, efficiënter en rendabeler kunt inrichten. Daarbij kijken we verder dan onze eigen neus lang is. Daarom maken we ook gebruik van externe specialisten. Of het nu om techniek, finance, HR of marketing gaat, binnen ons netwerk hebben we de juiste persoon voor jou. Een betere bedrijfsvoering kan een lang proces zijn, maar maak je geen zorgen: we’re in it for the long run. Onze samenwerking is pas klaar wanneer we weten dat je organisatie een toekomstbestendige transformatie heeft ondergaan.

Expertises

Vragen?

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

onze mensen

Meer weten over business design?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.