fbpx

Optimalisatie-trajecten

Wil je de leads, maar niet de hoge advertentielasten? Na tien jaar vol optimalisatietrajecten weet ons team van webspecialisten precies hoe. En nee, niet met een druk op de grote optimalisatieknop, maar door kennis en data hand in hand te laten gaan. We maken je website vindbaar, gebruiksvriendelijk en een lust voor het oog. Voordat dat we dat doen, bepalen we samen je doelstellingen. Vervolgens analyseren we alles wat los en vast zit en gebruiken we een arsenaal aan tools om je website technisch als een tierelier te laten werken. En dat is slechts het tipje van de functionaliteitssluier. Zo zorgen we ervoor dat je doelgroep wordt aangetrokken en vastgehouden, je je onderscheidt van concurrenten en je conversiepercentage straks door het dak gaat.

Zoekmachine-optimalisatie

Om je doelgroep jouw website zo makkelijk mogelijk te laten vinden, vereenvoudigen we de zoektocht. Dat begint met zoekmachine-optimalisatie (SEO), het startpunt van je gepersonaliseerde online marketing. We maken je website vindbaar en gebruiksvriendelijk met passende content die je doelgroep vasthoudt. Dat begint met een zoekwoordanalyse of doelgroepanalyse. Vervolgens (her)schrijven onze copywriters strategisch je websiteteksten, rekening houdend met belangrijke zoektermen voor een hogere vindbaarheid. Daarna zorgen onze webdesigners en developers voor een webpagina met een geweldige gebruikerservaring. Alles voor het langetermijnsucces van je online vindbaarheid.

Pagespeed-optimalisatie

Wanneer je doelgroep jouw website eenmaal gevonden heeft, moet je pagespeed ook up-to-date zijn. Hoe sneller de laadtijd namelijk is, hoe groter de kans dat ze blijven hangen. We gebruiken usertests om inzicht te krijgen in het gebruik van je bezoekers en brengen de customer journey in kaart met tools als Hotjar, Mouseflow en ook Google Analytics. Zo komen we erachter erachter welke reis jouw potentiƫle klanten afleggen en kijken we of er digitale beren op de weg zijn die getemd moeten worden. Daarmee optimaliseren we de pagespeed waar nodig en creƫren we de perfecte paginabeleving, ongeacht de verbinding of het apparaat.

Conversie-optimalisatie

Je doelgroep heeft je website gevonden en blijft hangen, maar je bent er nog niet. Nu komen de conversies om de hoek kijken. Met Conversion Rate Optimization (CRO) realiseren we een zo hoog mogelijk conversiepercentage per bezoeker. We analyseren het gedrag van de bezoekers, meten de gemiddelde tijd per paginabezoek, waar ze vandaan komen, wanneer en waarom ze weggaan en kijken welke device of browser ze gebruiken. Waar nodig optimaliseren we en voegen we extra functionaliteiten toe. En daar houdt het niet op: we stellen trackers in om alles bij te houden en rapporteren en optimaliseren constant. Nu is je website vindbaar, blijft je doelgroep met alle plezier hangen en behaal je koninklijke conversiepercentages.

Expertises

Medewerker - Optimalisatie-trajecten

Vragen?

Neem contact op met Arjen als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Onze specialisten

Meer weten over optimalisatietrajecten?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.