fbpx

Packaging artwork en management

Voordat de ontwikkeling van je verpakking begint, heb je een goed ontwerp nodig. Ons ISO 9001:2015-gecertificeerde packagingteam gaat voor je aan de slag. We durven het te zeggen: na 25 jaar in de wereld van verpakkingen weten we van wanten. Met een specialisatie in de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie zijn we een wendbare en slagvaardige organisatie. Je kunt rekenen op een gestroomlijnde samenwerking waar detail centraal staat. Zo laten we niets aan het toeval over en creëren we een verpakking op maat.

Packaging engineering

Ontwerpbureaus voor verpakkingen zijn er in overvloed. Maar als het ontwerp eenmaal staat en je seriematig verpakkingen gaat ontwikkelen, is er een andere expertise vereist. Bij Junction weten we dat als de besten. Ons team bestaat daarom niet louter uit ontwerpers, maar uit heuse packaging engineers. Bij hen is je ontwerp in goede handen. Niet alleen vanwege jaren aan ervaring, maar ook omdat we werken volgens ons eigen model van packaging engineering, dat we na 25 jaar hebben ontwikkeld. Tel daar een onafgebroken oog voor detail bij op en het resultaat is een verpakking van hoge kwaliteit.

Packaging standardization

Bij het productieproces van je verpakking komt veel kijken. Details zijn van cruciaal belang. Om de juiste doorvertaling van je verpakking te garanderen, betrekken we je volledig in het proces en houden we je continu op de hoogte. Onze packaging engineers zijn gespecialiseerd in het gehele packagingtraject. Zij weten van begin tot eind hoe een verpakking in elkaar moet zitten en wat er moet gebeuren. Tussentijdse aanpassingen zijn daarom geen enkel probleem en ‘part of the job’.

3D Artwork production

Het liefst maken we het jou zo makkelijk mogelijk. Daarom denken we graag met je mee en leveren we een totaalpakket. Zo hoef je bij ons niet meer te betalen om packshots of afgedrukte vellen te verzenden. Doordat we met 3D-visualisatie werken, is het niet meer nodig een fotograaf in te huren voor eventuele correcties. Met die 3D-visualisatie beoordelen we je verpakking van de buiten- én binnenkant. Vervolgens zijn de online en offline doorvertaling een formaliteit en word je verpakking gegarandeerd een succes.

Expertises

Medewerker - Packaging artwork en management

Vragen?

Neem contact op met Vera als je meer wilt weten. Hij helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Onze specialisten

Meer weten over packaging artwork en management?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.