fbpx

Packagingconcept en -design

Alles wat om jouw product heen zit, is onderdeel van een verpakking. Denk hierbij aan een doosje, flacon, wikkel of zak. Bij medicijnen komen hier ook nog een bijsluiter of blisterverpakking bij. De ontwikkeling van een verpakking heeft veel omhanden; het is een van de laatste momenten dat je klant met je product in aanraking komt. Of het nu gaat om etenswaren, gezondheidheidsproducten of medicijnen; je wilt effectief en foutloos communiceren, zonder dat iemand ziek wordt. Ons packagingteam biedt de juiste precisie die nodig is om jouw verpakking verantwoordelijk en flitsend vorm te geven. 

Packagingconcept

Iedereen houdt van een product dat van goede kwaliteit is. Ook jouw klanten. De verpakking van je product is een fysieke vertaling van je merk en waar het voor staat. Na meer dan 25 jaar weten wij als de besten hoe je dat doet. Daarbij laten we het niet alleen op expertise aankomen. Toeval bestaat bij ons niet. Met meerdere correctierondes zorgen wij ervoor dat elk detail klopt. Daarnaast gaan we graag een stapje verder. Denk aan een interactieve verpakking, herbruikbaarheid of een verpakking die aanzet tot actie. Wat je vraag ook is, we gaan er graag samen met je mee aan de slag.

Packagingdesign

De verpakking is een essentieel onderdeel van de marketingstrategie, waar je merk voor staat en welke producten je verkoopt. Een goed verpakkingsontwerp is daarom belangrijk en komt niet zomaar uit de lucht vallen. Om die te laten slagen, moet er een passende balans tussen typografie en illustraties zijn, die aansluiten op je merk en product. Wanneer we het hierover eens zijn, maken we het ontwerp definitief en visualiseren we het in 3D. Zo beoordelen we het product niet alleen vanaf de buitenkant, maar ook de binnenkant. Een van de vele processen om de kwaliteit van jouw verpakking te garanderen.

Expertises

Medewerker - Packagingconcept en -design

Vragen?

Neem contact op met Vera als je meer wilt weten. Hij helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Onze specialisten

Meer weten over Packagingconcept en -design?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.