fbpx

Social media

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, TikTok, LinkedIn, Tumblr of Pinterest. Tegenwoordig zijn al deze kanalen niet meer weg te denken uit ons dagelijkse digitale leven. Zelf ben je waarschijnlijk ook actief op een van de platforms, of meerdere. De content die ze bieden, zijn niet alleen interessant voor jou, maar ook voor je bedrijf. Zakelijk gezien zijn er namelijk ontelbaar veel mogelijkheden om met socialmediakanalen jouw merk te laten groeien. Met onze expertise helpen we je te bepalen welke kanalen het beste bij je merk passen en hoe we die het beste kunnen benutten zodat jouw merk het beste uit de digitale verf komt.

Contentstrategie

Wanneer we het over content hebben, gaat het over de invulling van je on- en offline kanalen. Content creëren is een kunst. Het moet er voor zorgen dat je doelgroep je vindt en dat ze blijven plakken. Voordat we beelden, stories of animaties maken, moeten we weten hoe jij jouw content het beste inzet. Dat doen we door dieper op de essentie van je merk in te gaan en deze scherp te stellen, de huidige situatie van je merk te bepalen en die van je concurrentie. Aan de hand van analyses maken we doelgerichte keuzes in de vorm van een plan de campagne met de correcte kanalen voor jouw doelgroepen. Pas wanneer we dit in beeld hebben gaan we over tot passende contentcreatie.

Contentcreatie

Zodra we duidelijk voor ogen hebben waarmee én waar we jouw doelgroep weten te raken, gaan we over naar contentcreatie. Met een goede contentstrategie als basis, richten we dit zo relevant en optimaal mogelijk in. Losse flodders hebben geen zin. Onze contentmarketeers, copywriters, videografen en fotografen hebben alles in huis om jouw socialmediakanalen en -campagnes te voorzien van de passende en aansprekende content op het juiste moment. Daarbij houden we altijd rekening met de uitstraling en boodschap die jouw merk moet uitstralen.

Social advertising

Bij het inzetten van social media maken we onderscheid tussen organische en betaalde content. Organisch wil zeggen dat berichten op socialmediakanalen onbetaald worden getoond aan een deel van je volgers. Wanneer je een specifieke doelgroep wilt bereiken, biedt adverteren veel mogelijkheden. Om jouw advertenties op het juiste moment aan de juiste doelgroep te laten zien, gebruiken wij het See-Think-Do-Care-model van Google. Ons ‘geheim’ voor een succesvolle campagne. Al heb je meer naamsbekendheid nodig, wil je nieuwe collega’s werven, je website of producten promoten of je aanhang laten groeien; onze Facebook Blueprint Certified-specialisten hebben ervaring met talloze campagnes om jouw merk naar een nieuw niveau te tillen.

Expertises

Vragen?

Neem contact op met Monique als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Onze specialisten

Meer weten over social media?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.