fbpx
Zullen we samen het podium pakken?

Neem contact op

Marketingcampagnes met impact

Wat merkbekendheid, werving, websitebezoekers en gerichte activatie gemeen hebben? Het zijn stuk voor stuk voorbeelden van campagnedoelen. Voeg er creativiteit, media en technologie aan toe en je hebt hét recept voor een succesvolle campagne. Maar op het kruispunt waar creativiteit, media en technologie samenkomen, is regie nodig. En die nemen we met liefde op ons! Van strategie tot uitvoering: wij hebben de hele cast in huis. We schrijven een waanzinnig script - met uiteraard jouw bedrijf of organisatie in de hoofdrol - en regelen de campagne-rekwisieten. Doordat online en offline middelen naadloos aansluiten, zorgen we dat jij je doelen bereikt. Begin jij vast te klappen? Dan zetten wij de buiging in.

Geïntegreerde online én offline aanpak
Campagnes met bewezen resultaat
Van strategie tot en met uitvoering: alles onder één dak

Wil jij ook een campagne met een enthousiast publiek als resultaat?

Hoe gaan we te werk?

Wij mogen dan wel vol goede ideeën zitten, jij kent je organisatie het beste. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch dat we samen met jou én je team de koers bepalen. We bespreken je doelstellingen en denken mee. Wat is het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf of organisatie? Wat is jullie kracht? En wat wil je met de campagne bereiken? We laten ons inspireren door jouw bedrijf en verhaal en gebruiken dat als basis voor een campagne waar niemand omheen kan. Online en offline zorgen we dat jij zichtbaar bent, dat je gevonden wordt, dat je je doelen bereikt.

stap afbeelding
Think

Een goed begin…

… is het halve werk. Daarom bespreken we in een Kick-startsessie je doelen en hoe we die gaan bereiken. We zetten doelgroepanalyses op, kruipen in de huid van jouw doelgroep en brengen de customer journey(s) in beeld. Daarin passen we middelen, kanalen en je boodschap per fase aan.

stap afbeelding
Create

Buikpijn als graadmeter

From wisdom to magic. Oftewel: van strategie naar creatie. Hoe raken wij mensen in hun hart en ziel? Van de creatieve routes die wij ontwikkelen, krijg jij kriebels in je buik. Gezonde kriebels welteverstaan. De routes zijn namelijk verrassend, onderscheidend en doelgericht.

stap afbeelding
Build

Bouwen aan impact

Onze onlinemarketingspecialisten, contentmarketeers en shoppermarketeers bundelen hun krachten en expertises voor het inrichten en opstarten van een strak geregisseerde campagne.

stap afbeelding
Optimize

Meten is weten

We monitoren de campagneresultaten met het oog op jouw doelstellingen. Om het onderste uit de kan te halen, maken we gebruik van verschillende tools zoals Falcon, SEMrush en Analytics – afhankelijk van het gekozen platform.

Trots op onze klanten

Een greep uit ons werk

Op zoek naar een campagne met impact?

Voor het bedenken van een campagne met impact mag je ons ‘s nachts wakker maken. Niets dat ons meer energie geeft dan het bedenken van vernieuwende en verrassende ideeën voor campagnes met staande ovaties tot gevolg!

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.