fbpx
Online marketing inzetten?

Onze experts helpen je graag!

Neem contact op

Online marketingbureau Leeuwarden

In de wondere wereld van online marketing lijken de mogelijkheden eindeloos. Social media, display advertising, Search Engine Optimization (SEO), Google Ads, e-mailmarketing... Wed je op één paard? Of meng je de kracht van deze online marketingdiensten tot de perfecte mix? Iedere markt is anders en dat vraagt om maatwerk. Maar wat past het beste bij jouw organisatie en doelstellingen? Dat zoeken onze specialisten voor je uit. Als online marketingbureau denken we mee; van strategie tot techniek. Daarna optimaliseren we jouw website of webshop en tillen we het geheel naar een hoger niveau, zodat jij jouw doelen behaalt.

Google en Microsoft certified
In house ontwerpers en programmeurs
Meer dan 10 jaar ervaring

Impact maken in Leeuwarden met marketingbureau Junction creative + digital agency

Jouw online marketing tot in de puntjes verzorgd

We verzorgen jouw online marketing in Leeuwarden tot in de puntjes. En dat kunnen we, omdat ons online marketingbureau experts op het gebied van design, development, online marketing, foto, video en copy in huis heeft. Zo kunnen we je verzekeren dat de combinatie van beeld, tekst en advertising naadloos op elkaar aansluit en het beste in elkaar naar boven haalt. Bovendien weten we met de perfecte mix van zoekmachineoptimalisatie, Google Ads, display advertising, socialmediamarketing, conversieoptimalisatie en e-mailmarketing wat het beste bij jouw strategie past. Alles is meetbaar, dus door continu te analyseren en te optimaliseren, halen we maximaal rendement uit iedere websitebezoeker.

Hoe gaan we te werk?

Als online marketingbureau in Leeuwarden geldt voor ons 1+1=10. Goede online marketing is namelijk groter dan de som der marketingkanalen; het versterkt elkaar. Daarom zetten we intensief in op samenwerking tussen verschillende specialisten van ons online marketingbureau. Onze online marketeers werken nauw samen met onze seo-specialisten en copywriters, om zo jouw doelgroep zo goed mogelijk te bedienen met jouw website. Heb jij jouw doelgroep al in kaart? Zo niet, dan is dat ons startpunt. Jouw online marketing wordt namelijk pas echt een succes als wij weten op wie we de advertenties en content richten.

stap afbeelding
Think

Strategie en tools bepalen

Aan de hand van een zoekwoordanalyse en/of doelgroepanalyse bepalen we met jou de te varen koers. Welke mix van online marketingtools zetten we in? Op wie richten we advertenties, waar doen we dat en welk budget is nodig om jouw doelstellingen te bereiken?

stap afbeelding
Create

Ontwerpen die activeren

We maken het visueel. Onze designers gaan aan de slag met het ontwerpen van de banner- en videoadvertenties in verschillende formaten, die passen bij het campagneconcept en zorgen dat jij jouw doelstellingen behaalt.

stap afbeelding
Build

Van advertentiekanaal tot landingspagina

We stellen alle tracking pixels in aan de hand van Google Tagmanager. Zo kunnen we het gedrag van de doelgroep analyseren en met die data de campagnes bijsturen. Ook richten we advertentiekanalen in zoals Google Ads, Facebook en LinkedIn en zetten we landingspagina’s voor de doelgroep klaar.

stap afbeelding
Optimize

Analyseren, bijsturen en rapporteren

De finishing touch. Om jou op de hoogte te houden van de resultaten, richten we rapportagetools in. We analyseren het gedrag van jouw websitebezoekers, houden je doelstellingen voor ogen en sturen waar nodig bij. De uitkomsten bespreken we in strategisch kwartaalgesprek met je.

Een greep uit ons werk

onze mensen

Benieuwd wat onze gecertificeerde online marketeers voor jou kunnen betekenen?

Onze SEO-specialisten, advertising experts, strategen, ontwerpers en programmeurs werken dagelijks samen om de online marketingdoelstellingen van onze klanten te realiseren. Binnenkort ook die van jou?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.