fbpx
Interesse?

Kom er achter wat onze Shopware-specialisten voor jou kunnen betekenen

Neem contact op

Shopware-webshop laten maken

Tijd voor een next-level webshop? Zoek niet verder en laat ons een Shopware-webshop voor je maken. Shopware staat met unieke functionaliteiten zoals digital publishing, storytelling en drag en drop-functies bekend om zijn focus op klantbeleving. Natuurlijk mogen standaard functionaliteiten zoals zoeken en filteren, kortingsregels en productmanagement niet ontbreken. Dit alles maakt het tot een uitgebreid en gebruiksvriendelijk e-commerceplatform waaruit een aantrekkelijke webshop ontstaat die aanzet tot kopen. Onze SEO-, content- en onlinemarketingspecialisten zorgen vervolgens voor een knallende lancering. Laten we aan de slag gaan met jouw nieuwe Shopware-webshop.

100% zoekmachinevriendelijk
Strategie en advies
Alles onder 1 dak

Wij zijn een gecertificeerde Shopware Solution partner

Hoe gaan we te werk?

Koppen bij elkaar en strategie bepalen. Samen leggen we als eerst de basis van jouw webshop. Hoe gaan we hem in de markt zetten? Wie is je doelgroep? En hoe bereiken we die? Het succes van een Shopware-webshop is afhankelijk van vele factoren. Onze Shopware-programmeurs werken niet alleen nauwkeurig en snel, ze denken ook mee met jouw project. Dit doen ze in samenwerking met onze designers en online marketeers. En met die gebundelde kennis halen we alles uit de kast om van jouw webshop een kaskraker te maken.

stap afbeelding
Think

Strategie en advies

Het ontwikkelen van een webshop begint met een doordachte strategie. Wat zijn je doelen? Wie zijn je klanten? Waar hebben zij behoefte aan? Door die elementen goed in kaart te brengen, creëren we een goede fundering om op te bouwen.

stap afbeelding
Create

Ontwerp

Zodra de online strategie duidelijk is, gaan onze designers aan de slag met het ontwerpen van de unieke webshop. Snel, overtuigend, toegankelijk en afgestemd op de wensen en behoeften van jouw klanten. Jij krijgt een op maat gemaakte webshop.

stap afbeelding
Build

Technische realisatie

De voor- en achterkant van de webshop koppelen we aan elkaar. Bovendien maken we de koppeling met het door jou gewenste betaal- of kassasysteem. Onze gecertificeerde programmeurs zorgen dat de webshop staat als een huis en leveren altijd een maatwerkoplossingen.

stap afbeelding
Optimize

Online marketing

De webshop draait. Tijd om jouw webshop in de markt te zetten. Onze online marketeers doen dit door diverse onlinemarketingtools in te zetten. Denk aan adverteren via Google AdWords, socialmedia-advertising en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ook blijven we de prestaties monitoren zodat we kunnen bijsturen en de webshop kunnen doorontwikkelen.

Shopware Solution Partner

‘Emotional shopping on any device’, dat is Shopware. Het e-commerceplatform is in Nederland nog niet bij iedereen bekend, maar wint steeds meer aan populariteit. Ook omdat Shopware zich steeds meer focust op storytelling. Het is daarmee de perfecte e-commerceoplossing voor de winkelier met een verhaal. Junction is één van de weinige Shopware Solution Partners in Nederland met ruime ervaring in het ontwikkelen van Shopware-webshops, plug-ins en maatwerkoplossingen. Of je een webshop van de grond af wilt laten maken of je huidige webshop wilt omzetten naar Shopware. Wij helpen je bij het waarmaken van je e-commerceambities!

Een greep uit ons werk

Wil jij je e-commerceambities waarmaken?

Onze specialisten staan te trappelen om direct met jouw nieuwe Shopware-webshop van start te gaan. Van strategie tot online marketing, wij maken een taylormade webshop voor je. Vraag direct een vrijblijvende intake aan!

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.