fbpx

Merkpositionering

Jouw merk is bijzonder en de wereld moet dit weten. Daarbij gaat het vaak niet alleen over je product of dienst, maar de emotionele betekenis ervan. Wat betekent jouw merk voor de klant? Samen met jou starten we een zoektocht om die betekenis te vinden. Aan de hand van verschillende sessies en methodes krijgen we jouw verhaal scherp. Make no mistake: we graven diep. We komen erachter waar je merk voor staat en bouwen verder aan je merkpositionering. Zo krijgen we de voordelen, merkwaarden, -persoonlijkheid en identiteit helder. Het eindresultaat? Een sterke, onderscheidende propositie

Brand Sprint-sessie

Het creëren van een merk met een duidelijke betekenis, identiteit en imago gaat niet over één nacht ijs, maar als je onze strategen en creatievelingen in één ruimte zet, sta je geheid versteld van het resultaat. Samen met jou gaan we in een Brand Sprint-sessie op zoek naar de ‘why, how en what’ van je organisatie. We achterhalen de betekenis en de sterkste emotionele waarde van het merk en de doelgroep waar je het voor doet. Zo brengen we in kaart wie je bent, wat je doet en natuurlijk wat je wilt. Het eindresultaat: een stevig fundament voor je merkpositionering waaruit meteen duidelijk wordt wat jou onderscheidt.

Merkmanifest

Wat we te weten zijn gekomen in de Brand Sprint, leggen we voor je vast in een merkmanifest, de basis van alle communicatie-uitingen van je merk. In het manifest wordt duidelijk hoe we de beleving van het merk overbrengen en tastbaar maken. Het is dus veel meer dan een paar regeltjes tekst. Zo kun je nieuwe medewerkers of klanten in het kort enthousiasmeren met wat je doet, voor wie en waarom, op de toon die het beste bij jouw organisatie past.

Customer journey

Als merk wil je weten wie jouw doelgroep is én belangrijker nog: hoe die het beste bereikt worden. Met de Persona-sessie zorgen we voor een extra verdiepingsslag voor je merkpositionering. Samen met jou ontrafelen we jouw doelgroep(en) en brengen we hun customer journey van aanvang tot aankoop in kaart. Zo zorgen we ervoor dat de juiste persoon, op het juiste moment, het juiste aanbod krijgt.

Expertises

Medewerker - Merkpositionering

Vragen?

Neem contact op met Marie-jetske als je meer wilt weten. Hij helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Meer weten over merkpositionering?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.