fbpx
Interesse?

Ga direct aan de slag met een succesvolle Magento webshop

Neem contact op

Magento 2.0 webshop laten maken

Je webshop wil je in één keer goed lanceren. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en helemaal afgestemd op jouw merkidentiteit. En dat moet-ie ook eenvoudig in gebruik zijn. Zoek niet langer. Het populaire e-commerceplatform Magento 2.0 staat bekend om zijn gemak en is volledig schaalbaar. Dit geeft jou als online ondernemer de mogelijkheid om een webwinkel te creëren die is afgestemd op de unieke wensen van je bedrijf. De uitgebreide functionaliteiten van online betaalkoppelingen, voorraadbeheer, uitgebreide marketingtools en analyses maken het platform tot de perfecte basis van jouw webshop. Hierdoor is het zowel geschikt voor kleine en grote webwinkels. Laat onze specialisten jou helpen met het lanceren van je nieuwe webshop!

Strategie en advies
100% zoekmachinevriendelijk
Alles onder één dak

Direct aan de slag met een succesvolle Magento webshop?

Hoe gaan we te werk?

Als specialist in e-commercehelpen wij de ambities van jouw organisatie te vertalen naar een succesvolle webshop. We gaan voor een projectgerichte aanpak en staan voor je klaar met een team van samengestelde specialisten in design, development en marketing. Immers is het online zetten van je webshop nog maar de eerste stap. Je wilt bovenaan in de zoekmachines komen. Met een goede onlinemarketingcampagne zorgen we dat jouw klanten en prospects niet meer om je heen kunnen. En wil je dat we vanaf het eerste moment met je meedenken? Geen punt. Van strategie en advies tot realiseren en support: samen maken wij jouw ambities in e-commerce waar.

stap afbeelding
Think

Strategie en advies

Een succesvolle Magento 2.0-webshop begint met een doordachte strategie. Onze strategen brengen de juiste focus aan en werken een unieke digitale strategie uit, toegespitst op de wensen en het gedrag van jouw klanten.

stap afbeelding
Create

Ontwerp

Een doordacht ontwerp is doorslaggevend voor het succes van de webshop. Onze ervaren ontwerpers werken een design uit die naadloos aansluit op jouw bedrijf, jouw klanten en digital strategie aansluit. Natuurlijk geheel vanuit gebruiksvriendelijkheid voor jouw bezoekers.

stap afbeelding
Build

Technische realisatie

Onze programmeurs zorgen voor een maatwerkoplossingen. Ze lijmen de voor- en achterkant van de webshop naadloos aan elkaar en koppelen je webshop aan elk gewenst betaalsysteem of kassasysteem.

stap afbeelding
Optimize

Support & onderhoud

Zodra je webshop live is, laten onze online marketeers hem boven de concurrentie uitstijgen. Bijvoorbeeld door te adverteren met Google AdWords, social media advertising en zoekmachineoptimalisatie. Om ervoor te zorgen dat je webshop altijd bereikbaar is, hebben we 24/7 monitoring van jouw webshop.

De partner voor jouw Magento 2 webshop

Doordachte strategieën en feilloze techniek komen samen in een prachtig design. Met een Magento 2.0 webshop zorgen we samen dat je ambities in e-commerce overtroffen worden. We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van Magento 2.0 webshops en zijn plug-ins. Zo weten we altijd een maatwerkoplossingen te leveren. Als de webshop eenmaal staat, heb je alle tools bij de hand om voorraden, omzetten en bestellingen bij te houden. En kom je er even niet uit of zijn er calamiteiten? Dan staat onze supportafdeling voor je klaar. Want jouw webshop moet 24/7 bereikbaar zijn!

Een greep uit ons werk

Wil jij een webshop die staat als een huis?

Dagelijks bouwen en sleutelen onze programmeurs aan webshops. Ze kennen de ins en outs. Bovendien zorgen onze online marketeers dat je binnen de kortste keren resultaat boekt. Bouwen wij binnenkort jouw Magento 2.0 webshop?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.