fbpx
Aan de slag met professionele bedrijfsfotografie?

Neem contact op

Professionele bedrijfsfotografie

“Maak jij even snel een foto?” Iedereen kan met z’n smartphone een foto maken. Maar het resultaat is vaak teleurstellend. Wil je een beeld dat jouw verhaal tot in details vertelt? Dan vraag je een professionele fotograaf die met ‘zwaar geschut’ niet één maar honderd plaatjes schiet. Je kiest de beste foto’s en het nabewerken kan beginnen. Of je nu een productfoto, webshopfoto of een bedrijfsrapportage wilt, de professionele fotografen van Junction creëren de foto’s die jij direct kunt inzetten voor jouw marketingcampagne, socialmediabericht, website of webshop.

Van foto tot online advertentie
Van productfoto tot bedrijfsrapportage
Meedenken op strategisch niveau

Een foto zegt meer dan…

Hoe gaan we te werk?

We laten niets aan het toeval over als het gaat om het creëren van dé foto. Als eerst willen we van je weten welk verhaal je wilt vertellen en waar je dit wilt vertellen. Welke informatie is relevant voor jouw klant? Waarom is dat relevant en op welk moment? Samen stippelen we de customer journey, ofwel de klantreis, uit. Zodat wij ons goed kunnen voorbereiden en de juiste apparatuur van stal kunnen halen voor het maken van de foto’s en de nabewerking. Een productfoto vraagt immers om een andere aanpak dan een bedrijfsrapportage.

stap afbeelding
Think

Strategieontwikkeling

We kijken samen naar welk verhaal je de kijker wilt vertellen. Op basis van het moment in de klantreis bepalen we de juiste strategie voor de inzet van fotografie en mogelijke vervolgstappen die we binnen video- en fotomarketing kunnen inzetten.

stap afbeelding
Create

Creatief concept

We bedenken het overkoepelende creatief concept en bepalen de look & feel. Welk gevoel moet het beeld uitdragen? Met een eigen moodboard vertellen we in beeld het verhaal. Met deze basis begint onze fotograaf goed voorbereid aan de fotosessie.

stap afbeelding
Build

Beeld & bewerking

Op locatie of in onze studio gaan we aan de slag met het schieten van beeld. En we klikken het liefst één keer te veel. Dat geeft ons na afloop ruime keuze bij het selecteren van het perfecte plaatje. We maken een selectie van de mooiste foto’s waarna we beginnen aan de uitgebreide nabewerking.

stap afbeelding
Optimize

Monitoren & bijsturen

Het succes van beeld en fotografie hangt nauw samen met wanneer je het inzet in de klantreis. In de hele klantreis kun je met beeld klantervaringen rond jouw product of dienst optimaliseren. Waar presteert jouw beeld het beste en is het het meest relevant voor je doelgroep? Creëer meer zichtbaarheid en activeer je doelgroep door jouw beeld, advertentie of key visual online in te zetten.

Waarom is goede bedrijfsfotografie belangrijk?

We kennen allemaal de bekende uitdrukking: een foto zegt meer dan… Bovendien willen je klanten geen epistel lezen over jouw bedrijf of producten. Met de juiste foto is het verhaal in één oogopslag duidelijk. Met een goede foto wek je vertrouwen, straal je professionaliteit uit en kunnen klanten zich beter identificeren met je merk. In de basis ligt een productieve fotosessie waarin de fotograaf rekening houdt met licht(inval), compositie, de achtergrond, kleuren en meer. Samen met jou hebben we het doel van de foto bepaald. Desgewenst kunnen we ‘gewoon’ de foto’s aanleveren, maar hebben we ook de experts in huis om het beeld met tekst en vormgeving kant-en-klaar aan te leveren voor display advertising, social media of andere online marketinguitingen.

Hebben wij binnenkort jouw bedrijf voor de lens?

De specialisten van Junction creëren impact met beeld, maken je verhaal begrijpelijk en brengen je doelgroep in beweging. We schieten niet alleen de foto, maar denken ook mee over het doel en de vervolgstappen. Met professionele fotografie van Junction komt jouw verhaal scherp in beeld.

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.