fbpx

De mooiste websites en -shops en resultaat gedreven online marketing

Wij willen een bureau zijn dat bekend staat om zijn pragmatische, resultaatgerichte instelling. Wij geloven in duurzame relaties op basis van vertrouwen. Met jouw kennis van de markt en onze kennis van design, techniek en online marketing kunnen we prachtige resultaten bereiken. Wij maken websites en webshops die hoog scoren in zoekmachines en gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoekers. Een succesvolle site of shop is de basis van een doeltreffende marketing strategie. Door jouw kennis van het vakgebied te combineren met onze kennis van marketing, zorgen we ervoor dat je groeit!

Doelstellingen vertalen naar middelen

We willen dat jij jouw investering dubbel en dwars terugverdient. Een website of webshop is bij ons altijd een middel om jouw marketingdoelstellingen te behalen, maar uiteraard een heel belangrijk middel. Elk project begint dan ook altijd met de vraag: wat is het doel? Moeite met het formuleren van deze doelstellingen? Geen probleem. We helpen je graag op weg. Onze strategen, ontwerpers, online marketeers en ontwikkelaars werken altijd nauw samen om de website te maken die naadloos aansluit bij jouw bedrijf en filosofie.

Neleman

Good wine to save the world

webhosting of managed services, webshop, website
junction
Afeer

Dit is Afeer: de website

webdesign, development, content
junction

De route van website of -shop naar online marketing

Strategie & advies
Dagelijks sparren we met tientallen bedrijven over online strategische keuzes. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd in het maken van deze keuzes. We helpen je graag met advies.

Ontwerp
Elke persoon/doelgroep gedraagt zich anders op een website. Een doordacht ontwerp is doorslaggevend voor het succes van een online platform. Wist je bijvoorbeeld dat een goed mobiel ontwerp doorslaggevend is voor je positie in Google?

Ontwikkeling
Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Onze jongens werken dagelijks met WordPress, Drupal, Magento, Woocommerce, ShopWare maar ook met software als Ruby on Rails. Naast nieuwe websites schrijven wij ook aanvullende software om website beter, sneller en slimmer te maken.

Hosting
Websites, weblogs, webshops of e-mail. Wij hosten op onze eigen servers. Hierdoor garanderen we dan ook kwaliteit en voorkomen dat jouw website offline is. We bieden 24/7 support zodat jouw webshop altijd in de lucht blijft.

Online marketing
Hoe kunnen we er voor zorgen dat er maandelijks meer offerteaanvragen of sales gegenereerd worden? Ons online marketing team, bestaande uit SEO, Google Ads, Display Advertising- en Social Media specialisten weten deze vragen voor jou te beantwoorden en het antwoord in de praktijk te brengen.

Support & onderhoud
Foutje gemaakt of kom je er even niet uit? Onze jongens en meiden van de supportafdeling zijn er voor je en zorgen dat jouw website(s) goed blijft functioneren. In geval van calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar.