fbpx

WordPress website nodig?

Laat ons je helpen

Neem contact op

Een website laten maken op basis van WordPress

Deze website is gemaakt met Wordpress. De vorige website die je bezocht waarschijnlijk ook en - trommelgeroffel - de volgende waarschijnlijk ook. WordPress is een van de grootste en populairste contentmanagementsystemen (CMS) ter wereld. Da’s niet zo gek, want het is flexibel, de mogelijkheden zijn eindeloos en - vaak doorslaggevend bij de keuze voor WordPress - het is heel gebruiksvriendelijk. De website is daardoor door eigenlijk iedereen in jouw organisatie te beheren; ideaal! We horen je denken: maar zien al die websites er dan hetzelfde uit? We kunnen daarover kort zijn: nee, dat doen ze niet. Tenminste, niet van de voorkant. Met een uniek webdesign onderscheid jij je van de rest. Wil jij een unieke website op basis van WordPress laten maken? Daar helpen we je graag bij!

WordPress kent geen geheimen voor ons
Meer dan tien jaar ervaring met WordPress
Eigen voor WordPress geoptimaliseerde hosting

Met WordPress haal je écht alles uit jouw website

logo logo logo logo

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is een erkend en betrouwbaar CMS. Het is gratis, makkelijk te gebruiken, heeft duizenden beschikbare templates en verschillende plugins, is SEO-vriendelijk en vertrouwd en ondersteunt verschillende mediatypen.

Wat kun je met WordPress?

Als je een website, blog of webshop wilt bouwen en onderhouden, is WordPress precies wat je nodig hebt. Het mooie? Je werknemers en jij hebben zo goed als geen kennis nodig om WordPress-wegwijs te worden.

Hoe word je goed gevonden met een WordPress-website?

We optimaliseren de snelheid van je website naar de standaard van Google en analyseren de ‘customer journey’. Voor de finishing touch haken we onze online strategen en marketeers aan, zodat de website direct aan alle eisen voldoet om hoog te kunnen scoren in de zoekmachines en direct vindbaar is voor al je doelgroepen.

Wat kost een WordPress-website?

We kunnen het zo gek maken als jij het wilt! Maar even serieus, het kostenplaatje van jouw WordPress-site hangt helemaal af van jouw wensen. Eén ding is in elk geval zeker: wat je idee ook is, onze specialisten helpen je graag.

Hoe gaan we te werk?

De achterkant van websites op basis van WordPress mag dan wel hetzelfde zijn, de voorkant wil je natuurlijk passend bij jouw bedrijf en (huis)stijl. En da’s maar goed ook, want de bouw van een goed scorende website begint bij een uniek webdesign. Wil je een website op basis van WordPress laten maken? Kies dan dus niet zomaar voor een standaard template.  

In het proces rondom jouw nieuwe WordPress-website betrekken wij niet alleen jou, maar ook onze webdesigners. We willen exact weten wat je met de website wilt bereiken, wat jouw wensen zijn en wie je doelgroep is. Met het unieke webdesign helpen we jou om je doelstellingen te behalen. Binnen de mogelijkheden van WordPress leveren we altijd maatwerk. Als het webdesign af is, zetten onze programmeurs het om tot een technisch kloppende en goed werkende website. Voor de finishing touch haken we onze online strategen en marketeers aan, zodat de website direct aan alle eisen voldoet om hoog te kunnen scoren in de zoekmachines.

stap afbeelding
Think

De structuur bepalen

Met je doelstellingen en doelgroep in gedachten bepalen we de structuur van de website. Ook maken we een flowchart, die samen met een zoekwoordenanalyse en strategie het fundament van de nieuwe WordPress-website wordt.

stap afbeelding
Create

De bouw van een wireframe

Indien gewenst bouwen we een wireframe; een geraamte dat de structuur van de website weergeeft. En een klikbaar 2D-prototype, om gevoel bij de site te krijgen of op de doelgroep te testen.

stap afbeelding
Build

Van prototype naar maatwerkschil

Het prototype wordt naar een maatwerkschil omgezet, die naadloos aansluit op WordPress. Design wordt code, zodat jouw site er op alle apparaten er goed uitziet en we zorgen dat alle functionaliteiten eenvoudig te beheren zijn voor jou en jouw collega’s.

stap afbeelding
Optimize

De customer journey in kaart

We optimaliseren de snelheid van je website naar de standaard van Google en analyseren de ‘customer journey’, om je websitebezoekers te activeren en laten converteren.

Eenvoudig, custom made en alles onder één dak

WordPress is ‘open source’ en daarmee schaalbaar, daardoor is het geschikt voor iedere organisatie. Omdat wereldwijd miljoenen een WordPress-website hebben laten maken, zijn er veel add-ons en plugins ontwikkeld. Wij scannen deze op veiligheid en bruikbaarheid, voordat we ze aan je website koppelen om het systeem op jouw marketing af te stemmen. Zo zijn er koppelingen voor al je socialmediakanalen en nieuwsbrieftools zoals Mailchimp.

Ook de webhosting van je nieuwe WordPress-website kun je bij ons onderbrengen: onze eigen webservers zijn namelijk extra beveiligd, geoptimaliseerd voor WordPress en ons gedreven supportteam staat – ook in de avonduren – voor je klaar. Door alles op één adres onder te brengen, ervaar je de beste service en kunnen we in het geval van calamiteiten snel actie ondernemen.

Onze mensen

Benieuwd wat onze WordPress-specialisten voor jou kunnen betekenen?

Bij Junction bouwen en beheren wij de best mogelijk website op basis van contentmanagementsysteem WordPress, die niet alleen is voorzien van een prachtig design, maar ook geoptimaliseerd is voor jouw online marketing.

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.