fbpx

Communicatie-concepten

Een communicatieconcept is het vertrekpunt voor alle uitingen van jouw merk. Het geeft lading en betekenis aan je merk of organisatie en bepaalt de identiteit. Door het concept eenduidig, onderscheidend en verbindend te maken, heeft het impact. Dit zorgt ervoor dat je doelgroep een beeld en gevoel heeft bij alles wat je merk doet en uitstraalt. Een communicatieconcept is er niet zomaar. Door middel van concepting – het creatieve denkproces waarin het merkidee het vertrekpunt is – gaan wij samen met jou aan de slag.

Brainpowersessie

A big idea in one day, dat is het doel en resultaat van onze creatieve brainpowersessies. Zo’n sessie is een beproefde aanpak voor concepting en een efficiënte methode, zowel qua tijd als budget, om tot een impactvol resultaat te komen. Ons creatieve team komt op locatie en betrekt je in het creatieve proces. Jouw input is de basis voor de sessie, waarna onze creatievelingen hun brainpower inzetten en met verrassende ideeën op de proppen komen. Vervolgens betrekken zij jullie weer in het creatieve proces. Dat is niet alleen efficiënt en effectief, maar ook gewoon leuk. Met de output van de sessie gaan wij vervolgens aan de slag om het idee uit te werken tot een compleet concept.

Creatief concept

Een idee is nog maar het begin. Het is geen kloppend concept. Een creatief concept toont je identiteit of strategie op een inspirerende manier in woord en beeld. Het vertalen van ideeën naar een doordacht concept is een vak apart. Een vak dat wij ondertussen tot in de puntjes beheersen. Wij weten hoe we jouw idee kunnen veranderen in een stevig marketingconcept dat klopt qua inhoud en uiterlijk. Het resultaat is een designconcept dat in het oog springt met designprincipes die hand in hand gaan met de strategie achter het concept. Het resultaat is een compleet concept, voor jou en je doelgroep(en).

Campagnes

Met de inzet van een campagne komt jouw communicatieconcept écht tot leven. Vooraf bepalen we samen met jou wie je met de campagne wilt bereiken. Daarin is precisie en timing belangrijk. We zoeken uit op welke momenten en via welke kanalen we je doelgroep(en) het beste bereiken. Samen brengen we hun klantreis van aanvang tot conversie in kaart. Door onze ervaring met diverse tools kun je altijd rekenen op een effectieve campagne. Zo zorgen we ervoor dat de juiste persoon, op het juiste moment niet om jouw boodschap heen kan.

Expertises

Medewerker - Communicatie-concepten

Vragen?

Neem contact op met Emma als je meer wilt weten. Ze helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Onze mensen

Meer weten over communicatieconcepten?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.