fbpx

Contentmarketing

Alle teksten en beelden die je deelt, vallen onder content. Maar voordat je het deelt, moet het worden gemaakt. Dat noemen we contentcreatie. Als je er vervolgens mee adverteert, doe je aan contentmarketing. Denk je nu: piece of cake? Dat kan tegenvallen. Tenminste, als je het doelloos doet. Voordat je iets maakt en publiceert, is het slim om te kijken wat je met de post wilt bereiken en welke van vorm content daar het meest geschikt voor is. Gelukkig doe je dat niet alleen, want onze strategen, contentmarketeers, copywriters, designers en foto- en videografen staan klaar om jouw contentmarketing naar een hoger niveau te tillen.

Tekstuele content 

Of het nou on- of offline is, in de vorm van abri’s of brochures, blogs, Instagram-berichten, Youtube-testimonials of websiteteksten: onze copywriters zorgen voor de best geschreven tekst voor jouw doelgroep. Want voor wie het is en met welk doel je schrijft, bepaalt wát je schrijft. Onze copywriters doen dat altijd ondersteunend en authentiek. Ze beheersen de kunst van het begrijpen van je doelgroep tot op de komma nauwkeurig. Ze leren je stem kennen en weten precies te verwoorden wie jij bent en wat je over wilt brengen, ook als je het zelf niet onder woorden krijgt. Zo wekken jouw teksten straks precies het gevoel op dat nodig is je om al je contentdoelen te bereiken.

Beeldende content

Foto, video of grafisch: jouw verhaal moet in een oogopslag of na enkele frames duidelijk zijn. Zo ondersteunt het begeleidende tekst en vice versa. Met een goed beeld wek je vertrouwen, straal je professionaliteit en energie uit en is het voor je klanten makkelijk om zich te identificeren met wie je bent. Onze designers, foto- en videografen creëren jouw verhaal zoals je het zelf zou vertellen. Zo herkent jouw doelgroep je al binnen één blik en brengen we ze in beweging. Of het nou met een productfoto, portret of testimonial is; we zorgen altijd voor een authentiek en (opr)echt beeld waar jij en je bedrijf precies zo op staan zoals jij gezien wilt worden.

Expertises

Medewerker - Contentmarketing

Vragen?

Neem contact op met Marie-jetske als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Onze specialisten

Meer weten over contentmarketing?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.